تومان249,000افزودن به سبد خرید
بخش ها: | 8 |
سطح: | پیشرفته |
مدرس: | سید احمد دلبری |
کد فایل: | sad1500 |
مدت زمان: | 12 ساعت 3 دقیقه |
آموزش برتر
hesabdooni.ir زیر مجموعه سایت Amozeshbartar.org می باشد، آموزش برتر یک شبکه آموزش در حوزه های نرم افزار های فنی مهندسی، کسب و کار و تحصیل می باشد. آموزش برتر با شعار یا بهترین یا هیچ سعی در ارائه جامع ترین آموزش های نرم افزار های مهندسی به زبان فارسی را دارد.کیفیت این آموزش توسط آموزش برتر تضمین می شود
تالیف گروهی ، پشتیبانی تلفنی
برنامه ریزی ، تدریس و بازبینی فیلم ها توسط گروهی از اساتید و دانشجویان انجام میشود تا خطاهای احتمالی را به حداقل برسانیم. همچنین در پاسخ به سوالات شما گروهی از متخصصین به شما کمک می کنند.
دانلود آنی/ ارسال سریع
لینک های دانلود بلافاصله پس از ثبت سفارش به پنل کاربری شما اضافه می شود و لینک دانلود به ایمیل شما هم ارسال میشود در صورت خرید پستی ارسال پستی به همراه کد رهگیری مرسوله در اولین ساعت اداری روز انجام می شود
بازگشت وجه در صورت نارضایتی
دوره ها در حسابدونی به صورت گروهی مورد بازبینی قرار می گیرد. همچنین از کیفیت دوره های ارائه شده در حسابدونی فایل مطمئن هستیم در صورت نارضایتی وجه واریزی شما با احترام برگشت داده می شود.
تعداد مثال ها
تعداد دقیقه های آموزش
تعداد پشتیبانان
%
رضایت کاربران
شرح دوره
همانطور که اطلاع دارید واحدهای اقتصادی از نظر نوع فعالیت به سه دسته خدماتی، تولیدی و بازرگانی تقسیم می شوند. با توجه به اینکه ثبت حسابداری برای هریک از انواع واحدهای اقتصادی نسبت به دیگری متفاوت است از اینرو جهت ثبت حسابداری شرکت های بازرگانی باید از نرم افزارهای مالی مخصوص این نوع شرکت ها استفاده کرد. با توجه به تنوع ثبت رویدادهای مالی در شرکت های بازرگانی از بدو تاسیس تا پایان سال مالی می توان جهت بررسی دقیق این رویدادها و نحوه ثبت آن ها در نرم افزار، رویدادهای مالی مربوط به هر ماه را بطور جداگانه مورد بررسی قرار داد بطوری که در پایان با تمامی جزییات مربوط به ثبت های حسابداری شرکت های بازرگانی بصورت کاملا کاربردی آشنا شویم. در این فصل سعی شده تا تمامی رویدادهای مالی مربوط به ماه نخست تاسیس شرکت های بازرگانی بطور کامل بررسی گردد. معمولا در بدو تاسیس شرکت های بازرگانی بایستی رویدادهایی از قبیل تاسیس شرکت، اجاره محل، خرید تجهیزات اداری، ثبت حسابداری حقوق و دستمزد و غیره در نرم افزار مالی ثبت گردد. در این آموزش جهت ثبت رویدادهای مالی شرکت های بازرگانی از نرم افزار مالی شایگان استفاده شده است که البته با مشاهده این آموزش علاوه بر یادگیری نحوه کار با این نرم افزار، جزییات مربوط به ثبت های مالی شرکت های بازرگانی را نیز بطور کامل فرا خواهید گرفت که البته امکان پیاده سازی این موارد در نرم افزارهای مالی دیگر نیز امکان پذیر خواهد بود. ضمنا جهت تکمیل فرایند حسابداری شرکت های بازرگانی الزاماتی از جمله نحوه ورود و ارسال اطلاعات پرسنل به نرم افزار تامین اجتماعی و همچنین نرم افزار مربوط به سازمان امور مالیاتی کشور وجود دارد که سعی شده در این آموزش بطور کامل مورد بررسی قرار گیرد.
◄ آموزش ایجاد و تاسیس یک شرکت بازرگانی در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری اجاره محل در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری خرید تجهیزات اداری در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری حقوق و دستمزد فروردین ماه شرکت بازرگانی در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش دریافت و نصب نرم افزار تامین اجتماعی جهت ورود اطلاعات پرسنل شرکت بازرگانی
◄ آموزش دریافت و نصب نرم افزار سالاری و ورود اطلاعات پرسنل شرکت بازرگانی
◄ آموزش ارسال لیست حقوق و دستمزد فروردین ماه به سامانه تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی کشور
ویدیو معرفی فصل 1
دریافت رایگان فصل اول
شرح دوره
با توجه به تنوع ثبت رویدادهای مالی در شرکت های بازرگانی از بدو تاسیس تا پایان سال مالی می توان جهت بررسی دقیق این رویدادها و نحوه ثبت آن ها در نرم افزار، رویدادهای مالی مربوط به هر ماه را بطور جداگانه مورد بررسی قرار داد بطوری که در پایان با تمامی جزییات مربوط به ثبت های حسابداری شرکت های بازرگانی بصورت کاملا کاربردی آشنا شویم. در این فصل سعی شده تا تمامی رویدادهای مالی مربوط به ماه دوم تاسیس شرکت های بازرگانی بطور کامل بررسی گردد. جهت بررسی رویدادهای ماه دوم در این فصل سعی شده با مواردی از قبیل قراردادهای خرید و فروش، معرفی و ثبت کالا در نرم افزار حسابداری، ثبت فاکتور خرید و فروش و غیره آشنا شویم. بطور مثال همانطور که اطلاع دارید واحد های اقتصادی قبل از خرید و فروش بایستی با سایر بنگاه های اقتصادی قراردادی تحت عنوان قرار داد خرید و فروش منعقد نمایند که این قرارداد باعث اطمینان بین خریدار و فروشنده خواهد شد. در این فصل بطور کامل نحوه ثبت حسابداری اینگونه قراردادها در نرم افزار آموزش داده خواهد شد. همچنین تمامی شرکت های بازرگانی محلی را برای نگهداری کالاهای خریداری شده تهیه می نمایند که نحوه ثبت این محل در نرم افزار به عنوان انبار نیز بطور کامل آموزش داده خواهد شد.
◄ آموزش ثبت حسابداری قرارداد خرید و فروش در یک شرکت بازرگانی به کمک نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت کالا و فاکتور خرید و فروش به کمک نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت و شناسایی هزینه اجاره به کمک نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری حقوق و دستمزد اردیبهشت ماه شرکت بازرگانی به کمک نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ارسال لیست حقوق و دستمزد اردیبهشت ماه به سامانه تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی کشور
ویدیو معرفی فصل 2
شرح دوره
همانطور که اطلاع دارید هر واحد اقتصادی برای مخارج جزئی خود نظیر پرداخت هزینه قبوض، پرداخت هزینه کرایه، پرداخت هزینه پذیرایی و غیره بایستی شخصی را به عنوان کارپرداز و یا تنخواه گردان استخدام نمایند. ضمنا در بعضی از واحد های اقتصادی مدیر عامل یک شرکت نیز می تواند مسئولیت تنخواه گردان را برعهده گیرد و این مسئولیت هیچ خللی در روند فعالیت واحد های اقتصادی ایجاد نمی نماید. مسول تنخواه گردان بر اساس حداکثر مبلغی که در اساسنامه مشخص شده است و در اختیار او قرار گرفته می تواند هزینه های جزئی واحد اقتصادی را پرداخت نماید. تنخواه گردان بایستی هزینه های خود را در یک بازه زمانی مشخص شده به واحد مالی بنگاه اقتصادی ارائه دهد. در ضمن مدیر مالی واحد اقتصادی بایستی لیست تنخواه را از تنخواه گردان تحویل گرفته و در سیستم مالی نیز ثبت نماید و همچنین تنخواه گردان را به میزان هزینه ای که پرداخت کرده است تسویه و نیز مجدد شارژ نماید. در این فصل سعی شده تا به همراه مثال کاربردی تمامی ثبت های حسابداری مربوط به تنخواه گردان یک شرکت بازرگانی را به طور کامل بررسی کنیم.
◄ آموزش ثبت حسابداری تنخواه گردان و پرداخت حقوق کارکنان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری خرید و فروش سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری تسویه تنخواه گردان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت و شناسایی هزینه اجاره در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری حقوق و دستمزد خرداد ماه شرکت سرو سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ارسال لیست حقوق و دستمزد خرداد ماه به سامانه تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی کشور
ویدیو معرفی فصل 3
شرح دوره
همانطور که اطلاع دارید همه سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی که فرآیند خرید و فروش در آن ها انجام می شود موظفند که صورت این معاملات را به سازمان امور مالیاتی ارسال کنند. انجام این کار می تواند به صورت الکترونیکی و یا به صورت کاغذی و یا از طریق سی دی صورت گیرد. ضمنا مودیان مالیاتی موظفند برای تعیین میزان مالیات تراکنش های فصلی در مهلت مقرر تمامی اسناد و مدارک مربوط به آن را به سازمان امور مالیاتی ارائه کرده تا بر اساس آن میزان مالیات مودیان مشخص گردد. اما قطعا مهمترین مساله در این میان ارسال به موقع این اسناد به سازمان امور مالیاتی است و در صورت عدم ارائه اطلاعات لازم در موعد مقرر ممکن است مشمول جریمه های سنگین گردند. معمولا بعد از آنکه مهلت ارسال گزارشات فصلی به پایان رسید بازرسین اداره امور مالیاتی این اسناد را مورد بررسی قرار داده و در صورتیکه با تخلف و پنهانکاری مواجه شوند جرایم مربوط به آن را به صورت کتبی به مودی مورد نظر اعلام می کنند و مودی حداکثر تا سی روز از تاریخ اعلام جریمه مهلت دارد که به حکم اعتراض کند. در صورت عدم ثبت اعتراض باید در تاریخ مقرر جریمه پرداخت گردد ولی اگر اعتراض ثبت گردد پرونده به هیئت حل اختلاف مالیاتی ارجاع داده می شود. در این فصل سعی شده تمامی قوانین مربوط به معاملات خرید و فروش بررسی گردد و نحوه تهیه، نصب و تکمیل نرم افزار معاملات فصلی بطور کامل مورد بررسی قرار گیرد.
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت حقوق کارکنان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری تسویه تنخواه گردان و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده سه ماهه اول در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش تهیه و نصب نرم افزار گزارشات فصلی سه ماهه اول و ورود اطلاعات خرید و فروش در آن
◄ آموزش ثبت حسابداری خرید و فروش سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت و شناسایی هزینه اجاره در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری حقوق و دستمزد تیر ماه شرکت سرو سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ارسال لیست حقوق و دستمزد تیر ماه به سامانه تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی کشور
ویدیو معرفی فصل 4
شرح دوره
همانطور که اطلاع دارید هر شرکتی که به خرید و فروش کالا می پردازد در شمار شرکت های بازرگانی قرار می گیرد. این گونه شرکت ها در شکل و محتوای کالاهایی که خریداری و به فروش می رسانند تغییری ایجاد نمی کنند، بلکه کالاها را خریداری، حمل و انبار نموده و به مشتریان تحویل می نمایند. شرکت های بازرگانی جهت تکمیل فرآیند فعالیت خود شروع به خرید و فروش کرده تا به نقطه سربه سر یا سود دهی برسند. این نوع شرکت ها اجناس را به قصد فروش یا جهت استفاده در بخش های داخلی خود تهیه می نمایند. اگر اجناس به هدف فروش، خریداری شوند به عنوان خرید کالا شناسایی و در نرم افزار مالی ثبت می شود و درصورت خرید کالا به منظور مصرف داخلی به عنوان دارایی شرکت ثبت خواهند شد. باید توجه نمود که در شرکت های بازرگانی حساب فروش کالا صرفا برای کالاهایی مورد استفاده قرار می گیرد که به قصد فروش خریداری شده باشند. در این ویدیو سعی شده تمامی ثبت های حسابداری خرید و فروش مطابق با استاندارد های حسابداری مربوط به شرکت های بازرگانی مورد بررسی قرار گیرد.
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت حقوق کارکنان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری تسویه تنخواه گردان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری خرید و فروش سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت و شناسایی هزینه اجاره در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری حقوق و دستمزد مرداد ماه شرکت سرو سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ارسال لیست حقوق و دستمزد مرداد ماه به سامانه تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی کشور
ویدیو معرفی فصل 5
شرح دوره
همان طور که اطلاع دارید، بر طبق قانون کار کارفرما موظف است کلیه پرسنل بنگاه اقتصادی خود را بیمه کرده و هرماهه لیست بیمه کارکان را به سامانه تامین اجتماعی ارسال کند. در غیر این صورت بنگاه اقتصادی مشمول جریمه های احتمالی خواهد شد. در روند ارایه صورت های مالی بایستی ثبت حقوق و دستمزد و بیمه در سیستم مالی ثبت و بایگانی گردد. ضمنا کلیه کارگرانی که در کارگاه های قانونی سراسر کشور مشغول به کار هستند و حداقل ۱۸ سال سن دارند، می توانند بیمه پرداز سازمان تامین اجتماعی باشند. در این فصل سعی شده تا به همراه مثال های کاربردی کلیه فرآیندهای ثبت حقوق و دستمزد و بیمه در نرم افزار مالی شایگان و همچنین نحوه محاسبه بیمه و ارسال لیست حقوق و دستمزد در سامانه ی مربوطه آموزش داده شود.
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت حقوق کارکنان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری تسویه تنخواه گردان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری خرید و فروش سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت و شناسایی هزینه اجاره در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری حقوق و دستمزد شهریور ماه شرکت سرو سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ارسال لیست حقوق و دستمزد شهریور ماه به سامانه تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی کشور
ویدیو معرفی فصل 6
شرح دوره
همانطور که اطلاع دارید مالیات بر ارزش افزوده مالیات غیر مستقیم است که مصرفکننده آن را به همراه بهای خرید کالا یا خدمات میپردازد و دریافتکننده موظف است مقدار مالیات دریافتی را به خزانه دولت واریز کند. از آنجایی که خود فروشنده نیز ضمن خرید اولیه چنین مالیاتی را پرداخته ولی مصرفکننده محسوب نمیشود، از اینرو حق دارد کل مالیاتهای ارزش افزوده پرداختی خود را از کل مالیات بر ارزش افزوده های دریافتی کسر کرده و مابه تفاوت را به دولت بپردازد. باید دقت شود که مودیان مالیاتی در صورت عدم اظهار به موقع مبلغ مالیات بر ارزش افزوده در سامانه سازمان امور مالیاتی مشمول جریمه تاخیر خواهند شد در این فصل سعی شده تمامی جزئیات مربوط به ثبت های حسابداری مالیات بر ارزش افزوده و همچنین نحوه ارسال اظهارنامه مالیاتی مالیات بر ارزش افزوده را به طور کامل بررسی گردد.
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت حقوق کارکنان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری تسویه تنخواه گردان و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده سه ماهه دوم در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش تهیه و نصب نرم افزار گزارشات فصلی سه ماهه دوم و ورود اطلاعات خرید و فروش در آن
◄ آموزش ثبت حسابداری خرید و فروش سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت و شناسایی هزینه اجاره در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری حقوق و دستمزد مهر ماه شرکت سرو سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ارسال لیست حقوق و دستمزد مهر ماه به سامانه تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی کشور
ویدیو معرفی فصل 7
شرح دوره
همانطور که اطلاع دارید کلیه اشخاص حقوقی که مشمول پرداخت مالیات هستند، مطابق با ماده ۸۶ قانون مالیات های مستقیم باید لیست مالیات حقوق کارکنان خود را از طریق سامانه مالیات بر درآمد حقوق و دستمزد سازمان امور مالیاتی ارسال کنند. بنابراین از جمله اطلاعاتی که مدیران مالی شرکتها به صورت ماهانه باید به سازمان امور مالیاتی ارسال کنند، لیست مالیات حقوق و دستمزد پرسنل است. ارسال اطلاعات حقوق و دستمزد بایستی توسط کارفرمایان در قالب نرم افزار مورد تایید سازمان امور مالیاتی تکمیل و ارسال گردد. در این فصل سعی شده تا تمامی جزئیات مربوط به نرم افزار سالاری که مربوط ارسال لیست حقوق و دستمزد به سازمان امور مالیاتی است را بطور کامل مورد بررسی قرار دهیم.
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت حقوق کارکنان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری تسویه تنخواه گردان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری خرید و فروش سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری پرداخت و شناسایی هزینه اجاره در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ثبت حسابداری حقوق و دستمزد آبان ماه شرکت سرو سیمان در نرم افزار مالی شایگان
◄ آموزش ارسال لیست حقوق و دستمزد آبان ماه به سامانه تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی کشور